23948sdkhjf

Valentinsdag slår ny rekord

Kærligheden blomstrer øjensynligt i Danmark.

Valentinsdag er blevet dagen, hvor danskerne finder deres mest romantiske side frem og hylder kærligheden. Og mærkedagen er for alvor kommet for at blive.

Interflora har fra 2013-2018 oplevet en vækst på 73 pct., og i år kunne blomster- og gavekæden igen melde om en fremgang i salget af kærlige gavehilsner på Valentinsdag, fortæller virksomheden i en pressemeddeelelse.

- Frem til vores deadline for bestillinger på Interflora.dk har der været rigtig travlt, og de mange blomsterhandlere landet over har løbet stærkt for at nå alle ordrer. Vi er selvfølgelig rigtig glade for en fremgang på 11 pct. i forhold til sidste års rekord, men samtidig glæder vi os over, at mange danskere husker på hinanden og kærligheden, siger administrerende direktør og partner hos Interflora, Søren Flemming Larsen.

Danskerne giver dyrere gaver
Danskerne er på Valentinsdag bestemt heller ikke sparsommelige, hvis du spørger Interflora. Der bliver nemlig også smidt flere varer i indkøbskurven per ordre i forhold til sidste år.

- Der er altid nogle ordrer, der er lidt udover det sædvanlige, men på Interflora.dk har vi kunnet se, at folk i gennemsnit vælger at bruge flere penge på større buketter og ekstra varer som chokolade. Blomster er stadig kærlighedens sprog og Valentinsdag kan være en god anledning for os alle til at huske på romantikken i en ellers travl hverdag, siger Søren Flemming Larsen.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11