23948sdkhjf

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Ilden har succes med koncept, der ligner langt hen ad vejen
Den sjællandske restaurantkæde Ilden har på kort tid fået succes med et koncept, der til forveksling ligner konkurrenten Restaurant Flammen.

I det seneste regnskabsår tjente Restaurant Ilden, der har tre lokationer på Sjælland og en på vej i Odense, 2,4 millioner kroner efter skat. Dermed har kæden tjent i alt 11 millioner kroner, siden den åbnede sin første restaurant i 2014. Det skriver Jyllands-Posten.

Ilden markedsfører sig som "Sjællands første originale grillbuffet", men det er ikke kun navnet, der lægger sig tæt op ad Restaurant Flammen. Logoerne minder om hinanden, og begge kæder serverer 15 forskellige slags kød i en buffet til 199 kroner søndag-torsdag og 219 kroner fredag-lørdag. Også børnerabatterne matcher.

- Der er visse ligheder mellem Restaurant Ilden og Restaurant Flammen, men hvis du går på café, er menukortet også stort set det samme alle steder, har medstifter af Restaurant Ilden Frantz Weidemann tidligere konstateret i Berlingske, skriver Jyllands-Posten.

Restaurant Flammen har 14 restauranter i Danmark og én i Tyskland. Den første restaurant åbnede i 2009, og siden da er succesen blevet så stor, at ejerne i familien Rosenfeldt Sunddal de seneste fem år har tjent over 100 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063