23948sdkhjf

Køkkenbutik vokser: Roskildegensernes kærlighed til snedkerkøkkener smitter

Flere og flere i Roskilde-området vælger at investere i et håndlavet snedkerkøkken, der kan holde hele livet.

Det mærker Dorthe Dietz, der er indehaver af byens Multiform-forhandler, Køkkenbutikken. Hun har solgt køkkener i 33 år. 

- Køb og smid væk-kulturen er under forandring. Vi mærker klart en stigende interesse for at investere i et håndlavet snedkerkøkken, hvor der er kælet for designet, materialerne og funktionerne, siger hun i en pressemeddelelse. 

Ny kvinde på holdet
For at imødekomme den voksende kærlighed til snedkerkøkkener Dorthe Dietz har derfor ansat en ny medarbejder – indretningsarkitekt Ann Brit Thomsen Møller, som har mange års erfaring med at rådgive kunderne om snedkerkøkkener.

Og hun er ikke ny i butikken. For 20 år siden og 10 år frem var Ann Brit Thomsen Møller også ansat i forretningen.

- Vores opgave er ofte at få indretningen i hele hjemmet til at spille sammen. Vi er stolte og glade over at have Ann Brit Thomsen Møller tilbage i Køkkenbutikken igen. Hun er dygtig til at ramme kundernes smag og har en stor viden om mulighederne med Multiforms sortiment og de mange ønsker, som kunderne har til indretning og funktionalitet, siger Dorthe Dietz.

Teamet i butikken består nu af indehaver Dorthe Dietz, arkitekt Hanne Fredslund og indretningsarkitekt Ann Brit Thomsen Møller. De har tilsammen næsten 100 års erfaring i at rådgive kunderne om materialer, design og funktion, så det passer boligens arkitektur.

Multiform 
• Multiform laver snedkerkøkkener og har gjort det siden 1982, da den daværende stifter, Carsten Michelsen, satte sig for at udvikle køkkenet, så det blev en bedre arbejdsplads. Siden 1984 er alle Multiforms køkkener blevet lavet i Kibæk.

• Stifteren havde en vision om at designe en køkkenklassiker, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesignere kunne skabe klassikere, der lever på tværs af generationer. Den vision lever stadig. Stifteren blev engang spurgt, hvad hans ønske var for produktet, og han svarede: ”At fremtidens arkæologer vil finde rester af et Multiform-køkken i en køkkenmødding”.

• Alle køkkener er skræddersyet til den enkelte kunde.

• Multiform er i dag ejet af Ballingslöv-koncernen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094