23948sdkhjf

Regnskab mærket af ejendomshandel og solskin

Butikskæden Spejdersport, der sælger udstyr de friluftsinteresserede, kom ud af regnskabsåret 2017/2018 med et mindre dyk i driftsresultatet før skat og knap en halvering af overskuddet fra 5,3 millioner kroner til 2,8 millioner.

Driftresultatet lød på 3,6 millioner kroner mod 5,9 millioner kroner i forrige regnskabsår.

Det skriver Finans.dk.

Årsagen til nedgangen skal blandt andet findes i, at kæden har købt det hovedsæde de før var lejere af i Kirke Værløse.

Desuden har den lange sommer haft indvirkning på mængden af varer, der blev langet over disken, siger John Lange, der er administrerende direktør hos Spejder Sport.

- Vi havde et ekstremt kort forår sidste år, og det har også spillet ind. Det regnede nærmest ikke. Så der var mindre salg i eksempelvis regntøj. Det var en meget varm og meget tør sommer og et meget kort forår, siger John Lange til finans.dk.

Og selvom der var salg i andre varer i varmen, så var det ikke nok til at kompensere, siger John Lange.

Væksten ligger digitalt
John Lange fortæller, at butikskæden aktuelt er i gang med en større digital omstilling, der forhåbentligt skal skæppe til kassen igen. Der er i det afsluttede regnskabsår blevet lagt en del midler i at få Spejder Sport optimeret på digitale platforme.

- Derudover er vi i gang med at omstille vores virksomhed til at være mere digital, så vi kan optræde som én virksomhed over for vores kunder, uanset om man handler online eller i butikkerne. For væksten ligger digitalt ikke i de fysiske butikker, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094