23948sdkhjf

Gardinvirksomhed vil åbne bølge af showrooms

Gardinvirksomheden Luxaflex har åbnet sit første Gallery-butikskoncept i Danmark hos Garant Gardin Eriksen i Aalborg

Luxaflex mener, at der, på trods af at flere og flere danskere handler på nettet, stadig er ekstra værdi at tilføje ved de fysiske butikker.

Det er en af årsagerne til, at Luxaflex skruer op for investeringen i sit danske forhandlernetværk. Det sker med åbningen af et 100 kvadratmeter stort showroom hos Garant Gardin Eriksen i Aalborg, som bliver det første af en række nye flagship store-koncepter under navnet Luxaflex Gallery.

- Selvom online shopping bliver mere og mere udbredt, så er der stadig et behov hos kunderne om at kunne gå i fysiske butikker og se og røre produkterne. Når man køber gardiner efter mål, foretrækker de fleste at lave en personlig vurdering af farver og stå med de forskellige stofkvaliteter i hånden. Showroomet skal derfor både inspirere og skabe en tryghed for kunderne i deres beslutningsproces. Det handler nemlig ikke kun om at købe, men også om at finde information, sammenligne løsninger og betjeningsmuligheder, tage det endelige valg – og endda også om at nyde selve forløbet, siger Birgitte Velling, marketingchef i Luxaflex Danmark.

I showroomet præsenteres gardinløsninger med smart home-teknologi, samtidig med at der er opstillet store skærme og bedre lys, så produkterne rigtig får lov til at komme til deres fulde ret.

Hos Garant Gardin Eriksen mener man, at det var naturligt at udvide samarbejdet med Luxaflex:

- Vi har forhandlet gardiner fra Luxaflex i vores butik igennem mange år. Deres produkter passer godt ind i vores sortiment, og vi har begge fokus på at drive trafik til butikken og tilbyde det, som kunderne efterspørger. Det var derfor oplagt at gå videre, da Luxaflex præsenterede os for konceptet og fortalte om erfaringer fra andre blandt andet Sverige, hvor det er introduceret med stor succes, siger Allan Andersen, som er medindehaver hos Garant Gardin Eriksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094