23948sdkhjf

Madklubben vil nu også lave måltidskasser

Restaurantkæde har købt et køkken i Søborg
Efter på få år at have opbygget et omfattende restaurantkoncept vil stifteren af Madklubben, Anders Aagaard, nu også ind på markedet for måltidskasser.

Han har købt et køkken i Søborg, hvorfra han vil konkurrere med måltidskassevirksomheder som Aarstiderne, Simple Feast, Skagenfood og Nemlig.com. Det skriver Børsen.

- Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan for eksempel have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter, siger Anders Aagaard til avisen.

Han peger på, at der er er gode muligheder for synergi-effekter og nævner som eksempel, at hvis virksomheden er kommet til at købe ind til 200 portioner ossobuco for meget, så har Madklubben tre italienske restauranter, der kan tage det på som dagens ret.

Madklubben har i København og Aarhus 20 restauranter med navne som Madklubben Vesterbro, Bistro Royal, Brasserie Royal, Frankies, Hanzo og Tony’s.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094