23948sdkhjf

Nu strømmer folk til Valby for at skralde

Siden købmand Max Skov Hansen stod frem på tv, er skralderne strømmet til hans butik. Men skattevæsnet kiggede også med.

Siden købmand Max Skov Hansen fra Rema 1000 på Søndre Fasanvej i Valby var på tv for et par uger siden, er det væltet ind med skraldere i butikken hver morgen. 

Max Skov Hansen er nemlig imod at smide overskudsmad ud, og derfor stiller han hver morgen det hele frem til skraldere. 

Det kom et tv-hold for øre, der lavede et indslag om ham, og siden er skralderne altså kommet strømmende til hver morgen i en grad, hvor butikken "snart ikke kan følge med mere," fortæller han til Valby Bladet. 

Det glæder Max Skov Hansen, der selv er meget imod madspild, og som har prøvet mange metoder til at komme af med det overskydende mad frem for at smide det ud. 

Det var dog ikke kun kunderne, der kiggede med, for efter udsendelsen fik Max Skov Hansen også en henvendelse fra Skat, der mindede ham om, at han skal beskattes af ting, han forærer væk. 

Det får ham dog ikke til at genoverveje, om maden skal smides ud. 

- Jeg synes ikke, jeg kan lade være med at give maden væk, selv om det koster mig penge. Det betyder jo samtidig, at jeg har mindre affald, der skal hentes, og som jeg betaler en kilopris for. Godt nok er skatteregningen dyrere end affaldsregningen, men jeg sover bedre om natten, når maden ikke bliver smidt ud, siger købmanden. 

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141