23948sdkhjf

Ejer af tøjbutik: 500 kvinders smædekampagne kostede 10 arbejdspladser

Claus Thomsen fra Munkebo gik i december konkurs med tøjbutik på nettet. Han mener, at han været udsat for underlødig kampagne.

I Munkebo ligger tøjbutikken Miss Chili, hvis indehaver Claus Thomsen i december gik konkurs med sin onlinehandel med tøj. 

Det har blandt andet betydet, at han har måttet nedlægge 10 arbejdspladser og rykke den fysiske butik til mere beskedne rammer i byen. 

Nu fortæller Claus Thomsen til fyens.dk, at han føler sig udsat for en smædekampagne på Facebook fra omkring 500 utilfredse kvinder i to Facebook-grupper. 

- Og de er jo hæmningsløse. Jeg har i princippet ikke noget imod at blive kaldt nar, klaphat, idiot, fjols og hvad de ellers finder på. Men jeg synes, at det er sjofelt, at de henvender sig direkte til mine kunder, min kæreste og mine børn med de samme beskeder. Og jeg synes, at det er uanstændigt, at 500 mennesker blandt andet med en målrettet kampagne på trustpilot kan nedlægge 10 arbejdspladser, siger han til avisen. 

Claus Pedersen mener selv, at de utilfredse kunder er blevet til sådanne, fordi de ikke har forståelse for hans koncept, hvor han sælger tøj og sko billigt men til gengæld er sårbar over for forsinkede leveringer. 

En tilfreds kunde fortæller til Fyens.dk, at nogle af Facebook-gruppens medlemmer har henvendt sig direkte til hende, efter hun havde skrevet en positiv anmeldelse på Trustpilot. 

Hun tilføjer, at hun synes, at kvinderne i Facebook-grupperne er grove og sjofle. 

Kommenter artiklen (6)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11