23948sdkhjf

3.000 vil gerne trække i BR-skjorten

Efter annonceringen af, at BR-kæden åbner 26 butikker på tværs af Danmark, er det væltet ind med ansøgninger til at arbejde i en af forårets nyåbnede butikker.

BR-kæden arbejder på højtryk med at blive klar til de første butiksåbninger sidst i marts måned, og interessen blandt danske detailfolk er stor for at komme til at arbejde i kæden, fortæller Salling Group i en pressemeddelelse.

BR søger personale til alle de nye butikker:

- De første fem butikschefer er netop faldet på plads, og parallelt med dette forløb, er vi også i gang med at ansatte butikkernes øvrige medarbejdere. Det er fantastisk at se, at så mange er interesserede i at arbejde hos BR. Kandidaterne kommer både fra tidligere BR-butikker og fra andre steder i dansk detailhandel, fortæller Charlotte From, som er kædechef for BR.

Maratonløb i butiksåbning
Der er en mængde opgaver, der skal løftes, inden den glade fætter med bjørneskindshuen kan slå dørene op på de nye adresser.

Ikke desto mindre ligger der en ambitiøs plan for, hvor hurtigt butikkerne kommer til at åbne, uddyber Charlotte:

- Når vi først er gået i gang i slutningen af marts, så følger en række butiksåbninger som perler på en snor. Vi har allerede bygget den bane, Fætter BR skal bruge til at løbe på. Vores fordel er nemlig, at BR har fået et superstærkt bagland, som har masser af erfaring med alt det, der skal til for at drive butikker. Lige nu sidder mange af mine dygtige HR-kolleger fra de andre kæder og hjælper med at rekruttere medarbejdere til BR. Det er helt nødvendigt, når vi skal ansætte mindst 300 kolleger på ret kort tid, forklarer hun.

BR kigger både på de mange uopfordrede ansøgninger og slår stillingerne op, for at finde de bedst mulige kandidater til et levende legetøjsunivers.

De ledige butiksstillinger i BR kan findes her, ved at vælge BR under "Brand":

sallinggroup.com/job/ledige-stillinger

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109