23948sdkhjf

Ny Rema 1000 på vej til Odense

Siden etableringen af de to første Rema 1000-butikker i Danmark i 1994, er det gået stærkt i den succesrige discount-kæde.

I dag er der i dag over 300 butikker i Danmark og målet er 400 butikker.

I Odense er der allerede 14 Rema 1000-butikker, men det stopper ikke her, for Rema Butiksudvikling A/S har netop købt en ejendom på adressen Munkerisvej 1 med planer om at rive ejendommen ned og bygge en helt ny butik.

- Byggeriet afhænger af Odenses nye kommuneplan og lokalplan, der skal vedtages, men vi er ret optimistiske og Odense kommune er positive overfor vores planer, siger direktør Stephan Sørensen fra Rema Butiksudvikling i en pressemeddelelse. 

- Beliggenheden er ideel til en Rema 1000, der er et godt kundeunderlag i området, og vores analyser viser, at området sagtens kan bære en dagligvarebutik mere, så vi glæder os til at komme i gang med projektet, tilføjer han. 

En Rema 1000-butik er typisk 5-6 år undervejs, selve byggeriet er som regel den hurtigste del, som kan klares på under et år.

Den nuværende ejendom husede i årene 1967 - 1989 en afdeling af Danmarks Nationalbank, men har i nyere tid huset Danske Bank, samt et par mindre lejere.

- Det er en markant ejendom i Odense, men også en ældre ejendom, der ville kræve en del indvendig renovering for at blive bragt up to date til fortsat samme anvendelse, så vi har præsenteret sagen som en projektejendom med fokus på den gode beliggenhed, for den fås ikke bedre i Odense, forklarer direktør Martin Pedersen fra Colliers i Odense.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141