23948sdkhjf

Kunder samler ind til ferie til "verdens bedste købmand"

Søren-købmand fra Rynkeby ved endnu ikke, hvor turen skal gå til.

Vejarbejde kan være en dræber for en lille butik, og i Rynkeby på Fyn har kloak- og vejarbejde gjort adgangsforholdene dårligere og livet mere besværligt for alle i næsten et år. 

Men nu kan folk i byen endelig se lyset for enden af tunnellen, for vejarbejdet er ved at være færdigt, og det valgte Spar-købmanden Søren Kragh Christensen - også kaldet Søren-købmand - for nyligt at fejre med en vejfest, hvor byens borgere blev inviteret til musik, fadøl og grillpølser. 

Til gengæld samlede de 400-500 festdeltagere ind til en gave til den trængte købmand, og det blev til ikke mindre end 8334 kroner, som Søren Kragh Christensen nu vil bruge på en ferie, fortæller fyens.dk

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var jo en folkefest. Jeg havde slet ikke regnet med, at der kom så mange, så jeg var helt rundt på gulvet det meste af dagen, og jeg er stadig meget rørt over den kolossale varme og opbakning, jeg mærker i byen. Alle har stået sammen om at komme igennem det her, fortæller Søren Kragh Christensen til avisen. 

Han fortæller, at butikken har mistet 30 pct. af kunderne i perioden med vejarbejdet.

Men han tilføjer, at det dog ikke har betydet en tilsvarende nedgang i omsætningen, hvilket han mener hænger sammen med, at stamkunderne faktisk har lagt mere handel i butikken for at støtte op. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093