23948sdkhjf

Ny ejer måske på vej til Domino's

Kuratorer har flere emner i kikkerten
Domino's Pizza, der for halvanden uge siden lukkede sine sidste 22 pizzeriaer i Danmark, kan muligvis genopstå med en ny ejer.

En af de to kuratorer i konkursboet, Morten Hans Jakobsen fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, oplyser således til Børsen, at der siden konkursbegæringen 2. marts er blevet arbejdet på højtryk med at finde interesserede købere, der vil overtage driften af kædens danske restauranter.

- Vi arbejder på et salg, og vi har identificeret en stribe interesserede. Vi har nogle stykker, der har erklæret interesse, og så har vi nogle, som kan være interesserede, siger Morten Hans Jakobsen til Børsen.

Han peger på, at et eventuelt salg skal gå stærkt, ikke mindst fordi medarbejderne lige nu er suspenderet, men ikke opsagt. Derfor er der kun kort tid til at få det på plads.

Ifølge Børsen har konkursen efterladt "en større milliongæld" hos pizzakædens kreditorer.

Domino's måtte dreje nøglerne i Danmark i kølvandet på flere tilfælde af særdeles dårlig medieomtale. Blandt andet afslørede TV2-programmet Operation X i efteråret, at flere af Domino's restauranter havde omfattende problemer med hygiejnen og i flere tilfælde havde fusket med datomærkninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189