Nu er der mulighed for at indstille kandidater til Den Dybe Tallerken, der er den danske kvalitets- og innovationspris for fødevarebranchen.
Prisen går til en fødevarevirksomhed, en organisation eller en person, som "helhjertet og på exceptionel vis skaber innovation og kvalitet i harmoni med omverdenen". Bag uddelingen står netværket Dansk Fødevare Forum.
- Jeg glæder mig meget til at hylde en person eller virksomhed, der gør en særlig indsats for fortsat at udvikle fødevarebranchen i Danmark. Den Dybe Tallerken er et kæmpestort skulderklap og en stor anerkendelse fra kollegerne i branchen, siger Mette Jasper Gammicchia, der er formand for bestyrelsen for Dansk Fødevare Forum og afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer.
Alle med tilknytning til den danske fødevareindustri kan indstille en prismodtager. Prismodtageren udpeges af en dommerkomite nedsat af Dansk Fødevare Forum.
Prisen uddeles i år for 19. gang på Dansk Fødevare Forums årsmøde i København 2. maj. Den Dybe Tallerken overrækkes i år af kokken og iværksætteren Claus Meyer, der på dagen også vil fortælle om sine mangeartede oplevelser, udfordringer og succeser i fødevarebranchen.
Dansk Fødevare Forums årsmøde trækker hvert år op mod 100 deltagere, alle med baggrund i fødevarebranchen.
Det er muligt at indstille kandidater til Den Dybe Tallerken til og med 26. marts. På
www.foedevareforum.dkkan man se, hvordan man indstiller.