23948sdkhjf

Se billederne: Nu er det nye Paustian åbnet

Den 9. marts åbnede Paustians nye design- og bolighus på Lille Torv i Aarhus efter en omfattende transformation.

Tidligere holdt Paustian i Aarhus til på Østbanen ved havnen, men i december kom det frem, at kæden ville overtage det nu tidligere Illums Bolighus på Lilletorv.

Det er nu blevet en realitet med et univers, der samler både designklassikere og nye designs.

Bolighusets tidligere sortiment er blevet udvidet med design og brands med international kant samt design som ikke er helt så udbredt i Aarhus, og emner som bæredygtigt design indtænkes i sortimentet - stadig side om side med det klassiske og det skandinaviske.

- Vi fastholder omkring 75 procent af vores klassiske kollektion med mærker som f.eks Royal Copenhagen, Louis Poulsen og Fritz Hansen. Og samtidig kommer vi gradvist til at opgradere kundeoplevelsen ved at krydre med 25 procent ny kollektion, hvor vi integrerer mærker som f.eks. Vitra, Warm Nordic, Cassina, Zanotta, Paustian Furniture Collection og mange flere, lyder det i en pressemeddelelse fra Susie Kristensen, medejer og direktør i det nye Paustian i Aarhus og tidligere medejer og direktør i Illums Bolighus Aarhus.

Adm. direktør og medejer i Paustian, Frantz Longhi, tilføjer:

- Gennemgående for Paustians virke har været det internationale udsyn og blikket for toneangivende udenlandske designere, og også i den nye Paustian butik på Lille Torv vil dette være et centralt element, som en bærende del af Paustians DNA – ligesom i Paustians nye design butik ved Strøget i København, siger han.

Åbningen af Paustians nye butik er ifølge Frantz Longhi et markant led i en 'opgradering', der skal være med til at manifestere og fremtidssikre Paustians historiske og fremtrædende position i design- og møbelbranchen.

Der vil være stort fokus på Paustians egen Furniture Collection, og et endnu tættere samarbejde med etablerede danske og udenlandske brands, såvel som nye upcoming designere.

Som en del af flytningen flyttes også Paustians design- og møbelbutik fra Østbanen og bliver en integreret del af det nye bolighus på Lilletorv. Det betyder, at også indretnings- og designeksperter flytter med og bliver en del af afdelingen på 2. Sal.

Paustian Erhverv Aarhus vil fortsat holde til på Østbanen.

Foruden butikken i Aarhus har Paustian også to bolighuse i København - I Nordhavn og på Strøget. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094