23948sdkhjf

Stor konference stiller skarpt på detailbranchens udfordringer

Retailkonferencen New Retail Day afvikles i samarbejde mellem Detailforum og Pej-gruppen, der begge har stået bag succesfulde retailkonferencer gennem flere år.

Et af årets største retailkonferencer i 2019, New Retail Day, afvikles i samarbejde mellem Detailforum og pej gruppen, der begge har stået bag succesfulde retailkonferencer gennem flere år.

Heldagskonferencen finder i år både sted i Aarhus og København med en lang række foredragsholdere, der kommer omkring de største trends i branchen.

- New Retail Day er Detailforums fyrtårn inden for trends og inspiration til nytænkning af detailhandlen. Derfor er vi stolte over partnerskabet med pej gruppen, som sikrer, at vi også har mulighed for at afholde det i Aarhus i år. Den hastige forandring i kundernes købsadfærd stiller stadig større krav til fornyelse af detailhandlen – og det er lige netop det, som vi sætter lys på med de faglige indlæg på New Retail Day, siger Jens Thrane-Møller, næstformand for Detailforum, i en pressemeddelelse. 

Konferencen er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Konferencen er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

- En tilsyneladende kriseramt detailhandel ser på ændret forbrugeradfærd med forundring og oplever et behov for forandring, men er usikre på retningen. En voksende nethandel går en lys fremtid i møde, men internationale giganter spøger i kulissen og øger kravet om automatisering. Vi har i Pej-gruppen mere end 20 års erfaring med retailtrends, 8 år med retailkonferencer, og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel. Det er denne solide erfaring og kompetence, der bringes i spil i det nye samarbejde med Detailforum, der ligeledes er en stærk spiller på det danske marked, siger Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af Pej-gruppen.

Den første konference afvikles i Aarhus den 7. maj i Turbinehallen, mens den anden konference afvikles i København den 9. maj på Hotel Otillia i Carlsberg Byen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063