23948sdkhjf

Lagkagehuset er klar til åbning i Magasin i Aalborg

Den har været længe ventet, men lige om lidt sker det. Den nye Lagkagehuset i Magasin i Aalborg er efter en større ombygning af både stormagasinet og medborgerhuset klar til at lange brød, kager og kaffe over disken.

Bagerkæden har inviteret hele byen til gratis kaffe og konkurrencer på åbningsdagen 2. april mellem klokken 07 og 19.

Den nye butik og café har facade ud til Nørregade og er på knap 130 kvadratmeter, eller hvad der svarer til det tredobbelte af kædens forretning i Magasin i Århus.

Det har da også krævet, at man har inddraget nogle kvadratmeter fra medborgerhuset, nærmere bestemt der, hvor Aalborg byråd hidtil har haft fælleslokale. I stedet er der nu åbnet mod Nørregade, så Magasin og det lille torv bliver bedre bundet sammen - ligesom man også vil kunne sidde udenfor og nyde sin kaffe og hindbærsnitter.

Lagkagehuset er på få år blevet Danmarks førende bagerkæde, men den nye filial er den første i den allermest centrale del af Aalborg by.

Det er dog kun en god måneds tid siden, at Lagkagehuset åbnede en filial i Meny i Østre Havnegade. Herudover har kæden også en afdeling med drive-in i Meny i Skalborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094