23948sdkhjf

Bæredygtige møbel-iværksættere åbner det første showroom

Endnu et showroom er på vej fra stativ- og reolproducenten Ziito.

Flere og flere erhvervskunder har fået øjnene op for møbel-iværksættervirksomheden Ziito, der er særligt kendt for sine bæredygtige tøjstativer og reoler.

Derfor åbner Ziito nu et nyt showroom på virksomhedens adresse i Fredericia.

Showroomet bliver virksomhedens første og markerer dermed en ny satsning i virksomheden: 

- Vi kan se, at butikkernes efterspørgsel på vores butiksinventar er stigende, og det forsørger vi at imødekomme ved at bygge nyt showroom her i Fredericia. Showroomet skal fungere som udstillingsvindue og mødelokale, når der skal sælges inventar til tøj- og livsstilsbutikker, siger administrerende direktør i Ziito, Jonas Oxholm, i en pressemeddelelse. 

Showroomet blev officielt indviet med et åbent hus-arrangement søndag 17. marts, og det er ikke kun erhverskunderne, der får gavn af de nye lokaler. 

Også privatkunder kan få et kig i showroomet - blandt andet i forbindelse med outlet-arrangementer med virksomhedens udgåede modeller.

- Showroomet er også en mulighed for os til at komme tættere på vores kunder. Vi lever af online handel, så om man vil det eller ej, vil distancen til kunden altid være større end, hvis man driver en fysisk butik. Derfor vil vi også bruge showroomet til at komme i dialog med vores kunder, for at få en bedre fornemmelse af deres ønsker og behov, siger Jonas Oxholm.

Det nye showroom er ikke det eneste, der er på vej fra Ziito. Ligeledes åbner et nyt showroom i Københavns nordvest-kvarter i april.

Ziitos erhverskunder tæller blandt andet Zalando og Spejder Sport. Førstnævnte har købt reoler og tøjstativer til eget showroom og kontor, mens Spejder Sport bruger tøjstativer fra Ziito i sine danske butikker. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08