23948sdkhjf

Tysk discountkæde vinder Forbrugerrådet Tænks økopristjek

Lidl slår nærmeste konkurrenter, Fakta og Netto, på det samlede indkøb af 11 økologiske frugter og grøntsager, fx agurk, tomater, kartofler og æbler.

Lidl er billigst på økologiske frugter og grøntsager.

Det fastslår Forbrugerrådet Tænk i deres årlige økopristjek for frugter og grøntsager af dagligvarekæderne i Danmark.

Pristjekket er baseret på den samlede pris for 11 udvalgte økologiske frugter og grøntsager, der er tilgængelige i samtlige af kæderne. Herunder fx agurk, tomater, kartofler og æbler.

Og her er det altså i Lidl, at kunden får den bedste pris med et samlet resultat på 117.60 DKK.

I Lidl er man glade for resultatet:

- Vi vil tilbyde kunderne de bedste økologiske produkter til den bedste pris, og med Forbrugerrådet Tænks økopristjek på frugter og grøntsager har vi et bevis for, at det stemmer overens med, det kunderne møder i vores 118 butikker landet over, siger CCO fra Lidl, Mikko Forsström, i en pressemeddelelse. 

- Men vi stopper ikke her. Uanset om det gælder økologi, friske frugter og grøntsager, vores mange danske produkter eller en helt anden kategori i vores store varesortiment, så vil vi aldrig gå på kompromis med kvaliteten, og vi vil altid gå efter at være billigst, siger han. 

De økologiske frugter og grøntsager i testen var: Agurk, broccoli, gulerødder, kartofler, snackpeberfrugter, tomater, appelsiner, bananer, citroner, kiwifrugter og æbler.

Resultatet af testen blev, at produkterne kostede 117,60 kroner i Lidl, 119,25 kroner i Fakta og 120,65 kroner i Netto. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157