23948sdkhjf

OK Plus og Reitan Distribution forlænger samarbejdet i fem år

I 2014 blev den første samarbejdsaftale mellem OK Plus og Reitan Distribution skrevet under, og nu – fem år senere – har de to parter valgt at forlænge samarbejdet med yderligere fem år.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Reitan Distribution. Tilbage i 2014 havde vi store ambitioner for OK Plus, og her har Reitan Distribution med deres forbrugerorienterede sortiment og høje kvalitet i leverancer på vare- og logistiksiden været med til at styrke vores kæde som et pålideligt convenience-brand med gode resultater til følge, siger Michael Djarnis adm. direktør hos OK Plus. 

- Gennem fem års samarbejde har vi opbygget en tillidsfuld relation og en god forståelse for hinanden. Det har medvirket til et sundt samarbejde med fokus på at udvikle forretningen og at skabe konkurrencekraft til butikkerne gennem kosteffektive logistikløsninger og ved at udvælge og levere på det sortiment, som forbrugerne efterspørger, forklarer han. 

Fortsat Danmarks største på convenience
Med partnerskaber med: 7-Eleven, Q8, Circle K og OK Plus er Reitan Distribution leverandør til ca. halvdelen af det danske convenience-marked.

Fra centrallageret i Horsens forsyner Reitan Distribution dagligt mere end 900 butikker rundt om i hele Danmark, hvilket gør selskabet til Danmarks største leverandør af convenience.

- Vi er rigtig glade for vores samarbejde med OK Plus og er stolte over, at de har valgt at forlænge aftalen, siger Merete Kjærgaard, der er indkøbs- og salgsdirektør hos Reitan Distribution. 

- Samtidig er det også væsentligt – og en stor fordel for vores partnere – at vi hver dag kører rundt i hele landet med varer til vores egne butikker, Rema 1000. At være med sammen med Rema 1000 både i indkøbsrelation og logistik er selvsagt en stor fordel for vores partnere, siger Merete Kjærgaard.

Samarbejdsaftalen, der omfatter alle OK Plus’ 71 butikker i Danmark, træder i kraft september 2019 og løber sig til udgangen af august 2024.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156