23948sdkhjf

Storcenter-administrator løfter omsætningen

Deas-koncernen driver blandt andet Friis Shoppingcenter og Frederiksberg Centret.

Deas-koncernen, der blandt andet driver Friis Shoppingcenter og Frederiksberg Centret, opnåede i 2018 en vækst på 4,8 pct. i forhold til 2017.

I samme periode steg virksomhedens omsætning fra 525,8 mio. kr. til 550,9 mio. kr.

- Vi kommer styrket ud af 2018 med en unik position på markedet og med to stærke tilbud til kunderne, nemlig asset management og ejendomsadministration. Derudover har vi nu et langt mere effektivt leveranceapparat til vores kunder. Vi har opnået en tilfredsstillende vækst og omsætning i 2018. Når det er sagt, så har vi også haft relativt høje omkostninger, bl.a. forbundet med vores køb af Nordea Ejendomme, der uundgåeligt påvirker selskabets indtjening og bundlinje, siger Henrik Dahl Jeppesen, der er administrerende direktør i Deas-koncernen, i en pressemeddelelse. 

Opkøb af Nordea Ejendomme styrker det samlede værditilbud
Deas overtog i november 2018 Nordea Ejendomme og tog et stort skridt på vejen mod at blive investorernes foretrukne samarbejdspartner inden for både asset management og ejendomsadministration.

- Deas har nu en meget stærk platform for at tilbyde kunderne en samarbejdspartner, der kan eksekvere professionelt på tværs af hele værdikæden i ejendomsforvaltning. Det er et unikt værditilbud til det danske ejendomsmarked og noget, som vi oplever et stigende behov for, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Deas-koncernen forventer at vinde markedsandele inden for kerneområderne ejendomsadministration og asset management.

- Omkring 40 pct. af vores omsætning kommer fra vores oprindelige kerneforretning, ejendomsadministration. Her har vi pt. en markedsandel på lidt under 9 pct. fordelt på de jendomssegmenter, som vi konkurrerer i, og den forventer vi at øge i de kommende år. Markedet for asset management er i stor vækst, og her har vi også et stærkt fundament for at vinde markedsandele, siger Henrik Dahl Jeppesen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111