23948sdkhjf

Får Erhvervsprisen for tøjbutik i vækst

Erhvervsprisen, som Hårlev Borger- og Erhvervsforening har indstiftet og uddelt i en årrække, gik i år til By Lagoni, som Jeanette Lagoni står bag.
På lidt over fire år har Jeanette Lagoni fået bygget et koncept op omkring tøj og »lækkerier« til kvinder, der både baserer sig på en fysisk butik på Hovedgaden i Hårlev samt en netbutik med tilknyttet lagerbygning på Håndværkervej. Og så tager hun selv sydpå til Paris for at finde en stor del af sine varer, så man køber noget unikt, når man besøger By Lagoni, skriver sn.dk.

Hatten af for tøjbutikken
- Det er fantastisk, hvad du har fået opbygget. Selvom der har været en del knaster på din vej, så har du holdt ved. Du startede i Hovedgaden 10, men flyttede snart til noget større i Hovedgade 60, sagde formand Johnny Andersen, ifølge sn.dk, da han begrundede udnævnelsen af By Lagoni til årets virksomhed i Hårlev og kort efter overrakte erhvervsprisen 2019.

I oktober 2018 stjal ukendte gerningsmænd en bil i Faxe lige over midnat. Nogle timer senere bakkede de bilen op i butiksruden i tøjforretningen By Lagoni i Hårlev, hvor de stjal 30-40 jakker til en værdi af 3000 kroner stykket.

- Den oplevelse med et rambuktyveri har du taget i stiv arm, og du har samtidig fået opbygget en netbutik med en lagerbygning på Håndværkervej. Og der er kommet godt gang i det hele. Jeg må bare tage hatten af for dig Jeanette Lagoni. Det er godt gået, konkluderede formanden for HBE.

Interesse for tøj
Hun begyndte faktisk sit erhvervsaktive liv som bygningsmaler, men på grund af at hun fik konstateret gigt, så blev hun nødt til at stoppe.

- Noget skulle jeg jo leve af, og da jeg altid har interesseret mig for tøj, så blev det noget med tøj. Og jeg har da stadig ambitioner om at åbne flere butikker, men nu skal jeg lige få det her helt på plads. Der skal jo også være tid til det, forklarede prismodtageren til DAGBLADET umiddelbart efter overrækkelsen af prisen som bestod i blomster, en keramikfigur fra Kratgården samt ikke mindst et diplom til at hænge op i butikken.

By Lagoni beskæftiger tre ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141