23948sdkhjf

IHero flytter til nye lokaler

Et marked i enorm fremgang betyder at IHero flytter til nye lokaler med bedre placering og synlighed.
Fredag åbner ejerne Izzet Yilmaz og Andreas Holmgård Pedersen virksomheden IHero i Sct. Mathias Centret, skriver Viborg Folkeblad.

- Vi oplever et marked i enorm fremgang på alle fronter, og der er en stor tilgang af kunder i Viborg-butikken, som har eksisteret i fire år. I den nye butik får vi en bedre placering med større synlighed, og samtidig åbner flytningen op for en række nye muligheder, siger Andreas Holmgård Pedersen til Viborg Folkeblad.

Samme koncept
Konceptet er imidlertid det samme - altså reparation af smartphones, tablets og computere - mens det nye udover beliggenheden er, at kunderne fremover også kan sælge og købe deres brugte smartphones i butikken.

- Fremover vil vi både købe og sælge nyere brugte telefoner i Viborg. Vi oplever, at der er et stort behov, og flere har efterspurgt muligheden for på denne måde at kunne spare rigtig mange penge. Telefonerne sælges istandsatte, og så giver vi to års reklamationsret, siger Andreas Holmgård Pedersen, ifølge Viborg Folkeblad.

De to iværksættere er fra Silkeborg, og udover Viborg har Izzet Yilmaz og Andreas Holmgård Pedersen også butikker i Herning, Silkeborg og Aarhus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094