23948sdkhjf

Fisketorvet vil komme arbejdsløshed blandt unge til livs

På karrieredagen hos Fisketorvet kan man både få tjekket sit CV, få taget et professionelt portrætfoto og møde sin potentielt kommende arbejdsgiver.

Selvom ungdomsarbejdsløsheden generelt er lav i Danmark, står alt for mange unge stadigvæk uden for jobmarkedet. Næsten hver syvende i alderen 15-29 år er hverken i job eller i gang med en uddannelse.

Den statistik vil Fisketorvet gerne være med til at ændre på, fortæller storcentret i en pressemeddelelse. 

Det sker med en karrieredag, der skal hjælpe med at få flere unge i arbejde. På dagen kan unge mellem 18 og 30 år hente inspiration til jobsøgningen, få taget et professionelt billede til deres CV, deltage i motiverende talks og udvide deres netværk.

Men vigtigst af alt får de unge også lejlighed til at møde potentielle arbejdsgivere.

- Vi ved, at denne gruppe af unge har rigtig meget at byde på i forhold til arbejdsmarkedet, og derfor vil vi gerne hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet. For os er dette en oplagt mulighed for at gøre en samfundsmæssig forskel til gavn for både virksomheder, men også de unge, der er fremtiden i dansk erhvervsliv. Karrieredagen er en del af vores fokus på CSR, som rækker udover miljø, men helt ind til at gøre en forskel for den enkelte dansker, siger Casper Didriksen von der Ahé, centerchef for Fisketorvet, der er ejet af Unibail-Rodamco-Westfield.

Initiativet er tidligere gennemført hos nogle af Unibail-Rodamco-Westfields øvrige shoppingcentre bl.a. i Sverige og har gennem de seneste tre år været en del af koncernens ambitiøse CSR-program.

For at sikre fagligt relevant indhold samarbejder Fisketorvet med Københavns Kommune i form af Jobcenteret og Københavns Erhvervshus.

Vil gøre jobsøgningen til en succes
På karrieredagen vil Fisketorvet involvere udvalgte butikker og restauranter. Bl.a. vil restauranten Dalle Valle i dagens anledning lægge rammer til motiverende talks, bl.a. om personlig branding på LinkedIn, ligesom man også vil gøre plads til samtalelounge, hvor erfarne jobkonsulenter vil sidde klar til at give sparring på og inspiration til en succesfuld jobsamtale.

Herudover vil Fisketorvet sætte et fotostudie op, hvor man helt gratis kan få taget et professionelt portræt til sit CV. Blandt de virksomheder der bidrager med fagligt indspark på dagen er Elgiganten, Noa Noa, Sportsmaster, Telenor og Securitas.

- Nogle vil måske undre sig over, at et shoppingcenter lægger ramme til en karrieredag. Men med flere end 120 erhvervsdrivende og tusindvis af besøgende dagligt, ser vi os selv som den oplagte platform for et møde mellem erhvervslivet og den fremtidige arbejdskraft, siger Casper Didriksen von der Ahé.

Dagens program:
09:00-10:00          Check-in og velkomst
10:00-13:00          Talks
13.00-13:30          Frokost
13:30-15:30          Jobjagt og networking
14:00-16:00          Diplomer og goodiebags

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094