23948sdkhjf

Too Good To Go lancerer Lidl-lykkeposer

Fra og med i dag er Lidl som den første discountkæde med i succes-appen Too Good To Go. Via appen kan forbrugerne bestille og afhente lykkeposer hos Lidl - poser med mad, der er sorteret fra, men som er for godt til at blive smidt ud.

Det oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

- Vi har ambitiøse mål i Lidl, og det er vigtigt for os at bidrage til at forbedre samfunds- og miljømæssige udfordringer. Herunder at mindske madspild fra vores butikker og på den måde være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid, siger Lidl-direktør Dirk Fust i meddelelsen.
:
Den gratis madspildsapp Too Good To Go fungerer sådan, at brugerne kan bestille en lykkepose gennem appen og derefter afhente den i den valgte butik. Indholdet af poserne varierer og kan indeholde forskellige varer, der af en eller grund ikke kan sælges i butikken. Lykkeposerne sælges til en pris, der er væsentligt lavere end den normale salgspris for varerne i posen.

Lidl tester i første omgang konceptet i 21 butikker fordelt over hele Danmark - en testperiode,hvor indholdet af poserne vil bestå af frugt og grønt.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094