23948sdkhjf

Denne dag bliver der handlet mest på DBA

Jeanette fra Allerød oplever, at hendes DBA-salg stiger til det dobbelte i påsken.

Anden påskedag er den dag, hvor der bliver købt og solgt flest ting på dba.dk.

Sådan har det været de seneste mange år, og derfor forventes virksomheden også, at 22. april i år bliver årets helt store handelsdag, skriver DBA Guide.

Sidste år skiftede hele 14.680 ting ejer anden påskedag.

Det var hovedsageligt ting som puder, sofaer, spiseborde og lamper, eftersom ’Til Boligen’ var den kategori, der blev solgt flest ting fra anden påskedag 2018.

Også kategorien ’Til børn’ bliver typisk trimmet i påsken. Hele 2.453 børneting fik nemlig en ny ejer anden påskedag sidste år.

Jeanettes salg fordobles i påsken
En af dem, der nyder godt af danskernes købelysten i påsken, er 44-årige Jeanette Frandsen. Hun har altid mange ting til salg på DBA, og allerede nu kan hun mærke, at der bliver ”varmet op” til den store handelsdag.

- Jeg sælger altid godt i påsken. Og faktisk kan jeg allerede nu godt fornemme, at der er ved at komme gang i mit salg. Jeg modtager flere og flere forespørgsler på mine annoncer, fortæller Jeanette fra Allerød til DBA Guide.

Hun har i skrivende stund 503 ting til salg på DBA. Så mange ting, at hun hver dag får forespørgsler på sine DBA-annoncer. Men i påsken oplever hun, at interessen for hendes ting fordobles.

- Jeg tror, folk køber så meget i påsken på DBA, fordi vejret er skiftet, og samtidig har man fri til at gøre noget ved de ting, man står og mangler, siger Jeanette til DBA Guide.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095