23948sdkhjf

Telenor tester selvbetjeningsbutik i Valby

Telenor byder nu kunderne indenfor i kædens første selvbetjeningsbutik, Telenor Hybrid.

Det nye butiksformat skal kombinere det bedste fra onlinekøb med fordelene ved at handle i en fysisk butik, hvor kunden får varen udleveret med det samme, fortæller Telenor i en pressemeddelelse. 

Telenor tester i første omgang hybrid-konceptet af i Valby, hvor de første kunder allerede nu kan afprøve det nye koncept.

- I Telenor arbejder vi konstant med at udvikle og digitalisere vores butikker, og vi har med stor succes testet selvbetjeningsbutikkerne med vores kunder, der fortæller os, at de ser store fordele i selv at kunne styre deres købsforløb, mens de kan vælge salgsrådgivning til efter behov. Udviklingen af køb online går kun en vej, men vi har fortsat mange kunder, der foretrækker at handle i butikkerne, og her kan Telenor Hybrid være et bud på et fremtidigt butikskoncept, siger Thomas Krogh Skou, der er retaildirektør i Telenor.

Ekspert: Tiltaler de travle kunder 
Kunderne styrer selv købsflowet og gennemfører deres køb direkte på telenor.dk, og efterfølgende sikrer butikkens salgskonsulent, at kundens ordrer svarer til kundens ønske og udleverer varen til kunden.

Forbrugernes forventninger er ifølge Dorte Wimmer, forbrugerekspert i Retail Institute Scandinavia, under store forandringer i øjeblikket.

- Hele 7 ud af 10 danske forbrugere oplever, at de har mere travlt nu end tidligere, og de søger løsninger, der kan hjælpe dem i en travl hverdag. Muligheden for at betjene sig selv hurtigt og nemt tiltaler de travle kunder, ligesom de ikke vil vente på varerne, men have dem med det samme, forklarer Dorte Wimmer.

- En højere grad af sammensmeltning mellem online og offline er noget af det, der står øverst på kundernes ønskeliste, tilføjer hun. 

Butikken i Valby Spinderiet er en testbutik, og gennem de kommende måneder vil butikken blive vurderet og evalueret for at forbedre konceptet i testperioden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25