23948sdkhjf

Bilka inviterer børn i trafikskole

Fra slutningen af april inviterer Bilka børn i hele landet til trafikskole med særligt fokus på børnehave- og førskolebørn. 

Det fortæller varehuskæden i en pressemeddelelse. 

Trafikskolen turnerer fra Bilka til Bilka, hvor børnene får mulighed for at cykle på trafikbane og lærer om trafikreglerne, ligesom de bliver undervist i trafiktegn, cykelhjelme og i at undgå højresvingsulykker.

I år gælder invitationen i særlig grad børnehavebørn og førskolebørn, men om eftermiddagen bliver der mulighed for butikkens andre kunder for at prøve skolen. 

- Vi glæder os til at se de danske børnehaver og førskolebørn til sjov trafikundervisning med Billie og Bamsebetjent. Trafikskolen er en rigtig gode måde at forberede børnene til at cykle i skole, fordi de lærer om trafikken på en sjov og anderledes måde. Og samtidig sikrer vi, at børnene får den rette forberedelse til skoledagen - og institutionerne får en hyggelig dag, fortæller Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka

Sidst på dagen vil der blive uddelt et spørgeark til alle børnene, som de kan udfylde sammen med pædagoger eller forældre. Alle børn, der udfylder spørgearket, får et diplom fra Børnenes Trafikskole og deltager automatisk i konkurrencen om en SCO-cykel. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109