23948sdkhjf

Ny indehaver i Bog & Idé på Møn

Bog & Idé på Møn får ny ejer efter næsten 35 år.
Carl Petersens boghandel blev grundlagt i 1905, og siden har der kun været tre ejere, hvoraf Elly Nielsen, den tredje indehaver, har ejet butikken siden 1985, skriver Ugebladet for Møn.

Undervejs er der sket mange ændringer, både hvad angår sortiment og kædetilhørs-forhold. Sidste store ændring blev foretaget i 2016, hvor butikken blev en del af den landsdækkende Bog & Idé-kæde.

50 år bag disken
Elly kom i lære i butikken i 1969 og mener nu, efter 50 år bag disken, at det er tid at give stafetten videre til Hanne Karlsen.

Hanne har været ansat i butikken siden 2004. Starten var et to-måneders vikarjob. Det blev til flere forlængelser af kontrakten og Hanne har gennem de sidste femten år været en trofast og afholdt medarbejder, der har fået stor faglig ekspertise indenfor alle Bog & Idés mange varegrupper. Litteraturen har altid været et bærende element i butikken, men gennem alle årene har det været et spørgsmål om at tilpasse sortiment og service til kundernes behov.

- Det er en stor glæde for mig at afhænde butikken til Hanne og derved sikre, at Møn fortsat har en aktiv Bog & Idé butik ejet af den engageret person, som også brænder for udvikling af butik, by og lokalsamfund, siger hun til Ugebladet for Møn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097