23948sdkhjf

Ny finansdirektør i Tiger

Christian Kofoed Hertz Jakobsen har fået samme titel i Tiger, som han havde i Top-Toy.
Som finansdirektør formåede Christian Kofoed Hertz Jakobsen ikke at afværge konkursen i Top-Toy. Nu har han fået samme jobtitel i Tiger, skriver Børsen.

Arbejdsløs
Christian Kofoed Hertz Jakobsen blev arbejdsløs, da Top-Toy gik konkurs mellem jul og nytår. Men talspecialisten har nu fået et nyt job som finansdirektør i en anden detailkæde - Flying Tiger Copenhagen, der ligesom Top-Toy er ejet af den nordiske kapitalfond EQT.

Ifølge Børen vil hverken Christian Kofoed Hertz Jakobsen eller Flying Tiger Copenhagens bestyrelsesformand, den erfarne erhvervsmand Vagn Sørensen, kommentere ansættelsen. Christian Kofoed Hertz Jakobsen erstatter Carsten Fensholt, der stoppede for få måneder siden på posten, og udskiftningen er blevet bemærket af flere aktører i detailbranchen. Ikke fordi der bliver stillet spørgsmål ved den nye finansdirektørs kompetencer, men fordi han fik mindre end ti måneder i samme position hos Top-Toy, selskabet bag Fætter BR, inden det gik konkurs. Og nu er hans opgave så at forsøge at vende forretningen i Flying Tiger, der ligesom Top-Toy kæmper med svigtende kunder og vigende indtjening.

Utilfreds direktør
For under to uger siden stoppede Mette Maix desuden i utilfredshed som adm. direktør i Flying Tiger efter mindre end to år på posten. “Jeg ikke har følt mig tilfreds med den ledelsesmæssige opstilling, som blev vedtaget i januar, og derfor har jeg valgt at opsige min stilling,” lød det i en pressemeddelelse fra Mette Maix, ifølge Børsen.

Hendes udtalelse i pressemeddelelsen var med henvisning til, at den tidligere McKinseykonsulent Martin Jermiin i januar blev hentet ind og sidestillet med Mette Maix i direktionen, mens Christian Kofoed Hertz Jakobsen altså også er blevet indlemmet i Tiger-toppen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11