23948sdkhjf

Helsam søger ny kædedirektør

Danmarks største helsekostkæde, Helsam, der startede i 2014, og i dag består af 31 butikker fordelt over hele landet, har netop meldt ud, at næste skridt i at sikre kædens fortsatte succes, vækst og udvikling er sat i gang.

Kæden har derfor påbegyndt rekrutteringen af en ny retail manager eller kædedirektør, der vil få det fulde ansvar for både udvikling og drift af Helsam-kæden, fortæller denne i en pressemeddelelse.

- Vores nye kædedirektør vil få en særdeles vigtig rolle i udviklingen af vores retailforretning samt i den kontinuerlige videreudvikling og optimering af Helsams kædekoncept, siger CEO i Helsam A/S, Kenneth Guldager.

- Helsam har siden opstarten oplevet en kontinuerlig og positiv udvikling, og vi vil gerne udvide og udvikle yderligere for at udnytte det momentum, Helsam og branchen oplever i disse år, siger han. 

Nuværende kædedirektør Jes Andersen har ønsket at træde et skridt tilbage for at tiltræde i en ny stilling i Helsam, hvor han primært får fokus på køb og etablering af nye butikker.

Helsam A/S blev etableret i 1985. Virksomheden har hovedsæde ved Sønderborg og består af 3 områder: Engros, Retail og DermaVita.

Helsam A/S er privatejet og beskæftiger ca. 200 medarbejdere, dels tilknyttet hovedkvarteret og dels egne butikker, der er geografisk spredt over hele landet.

Hansen Toft står for rekrutteringen af den nye retail manager.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125