23948sdkhjf

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Da fodboldklubben Liverpool tirsdag aften kvalificerede sig til årets finale i Champions League med en 4-0-sejr over Barcelona, ramte de positive vibrationer også Hvide Sande Bryghus på den jyske vestkyst.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som fortæller at brygmester Niels Sangill allerede ved otte-tiden onsdag morgen begyndte at få nye bestillinger på bryggeriets særlige Liverpool-øl.

Niels Sangill lancerede i januar - på bestilling fra Liverpool FC's officielle fanklub i Danmark - to nye øl med navnene Captain Fantastic og King Kenny. De er opkaldt efter Liverpool-legenderne Steven Gerrard og Kenny Dalglish.

- Jeg har svært ved at holde dem hjemme. Jeg kan slet ikke producere nok, og jeg tror, at vi ret hurtigt får udsolgt, fortæller Niels Sangill til dagbladet. Captain Fantastic og King Kenny er kommet ud i fri handel, blandt andet på barer i Københavns-området, hvor Hvide Sande Bryghus har fået en aftale med en stor grossist.

Formentlig i denne måned lancerer den vestjyske Liverpool-fan yderligere to øl som hyldest til de tidligere Liverpool-danskere Jan Mølby og Daniel Agger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078