23948sdkhjf

Søstrene Grene sætter fokus på pigers rettigheder

Plan International og Søstrene Grene indgår et treårigt partnerskab.

Søstrene Grene indgår et treårigt partnerskab med Plan International. 

Næstekærlighed, empati og omsorg er nøgleord for butikskæden og matcher godt med Plans fokus på pigers rettigheder, fortæller Plan i en pressemeddelelse. 

Partnerskabet med Søstrene Grene og mere end 240 butikker i Europa kommer til at gøre en stor forskel i Plan Internationals arbejde for børns rettigheder med et særligt fokus på piger.

- Vi er enormt glade for den støtte, Søstrene Grene vil bidrage med til vores arbejde. Den slags partnerskaber er afgørende for, vi kan skabe en bedre fremtid for børnene. Gennem partnerskabet bliver vi synlige i alle kædens butikker og får dermed en unik mulighed for at gøre Søstrene Grenes kunder opmærksomme på den vigtige kamp for ligestilling mellem kønnene, fortæller Gwen Wisti, direktør for PlanBørnefonden.

Søstrene Grene har i mange år haft fokus på velgørenhed.

Det nye partnerskab med Plan International forbedrer forudsætningerne for, at piger og drenge har samme gode muligheder og vilkår i livet, så de i fremtiden sammen kan bygge et bedre og mere retfærdigt samfund. 

- Hos Søstrene Grene har vi en kultur, vi kalder Søsterånden. Denne er inspireret af det tætte, solidariske forhold, der er mellem søstre, og betyder, at vi står sammen, støtter hinanden og gør hinanden stærkere i dagligdagen. Vi vil gerne udbrede denne positive tankegang, da vi tror på, at det kan være med til at gøre verden lidt mere lige og til et bedre sted at være. Vi er utroligt glade for at kunne støtte en så vigtig en sag. udtaler Mikkel Grene, ejer og CEO hos Søstrene Grene.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095