23948sdkhjf

Ikea åbner showroom på Vesterbro

Åbningen bliver startskuddet til Ikeas indtog i København, der også omfatter et varehus på Kalvebod Brygge.

Når Ikea slår dørene op på Vesterbrogade 65 efter sommerferien, er det med et nyt koncept, som kun er set få steder i verden.

Københavnerne vil i rolige og inspirerende omgivelser få fokuseret hjælp af kompetente medarbejdere til at realisere deres boligdrømme indenfor køkken og garderobeløsninger.

Kunder får mulighed for at bestille tid til planlægning, enten hos Ikea eller hjemme hos dem selv. Udover at åbne på en central beliggenhed i København, tilbyder Ikea levering af drømmekøkkenet dagen efter bestilling.

- Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for kunderne at komme til Ikea og få hjælp til at planlægge og bestille køkken og garderobeløsninger. Det har længe været vigtigt for os at komme tættere på københavnerne, siger Johan Laurell, adm. direktør i Ikea Danmark, og uddyber:

- Vi er enormt glade for, at kunderne synes vi har et attraktivt sortiment, og vi har i dag en meget stor efterspørgsel på planlægning og køb af køkken og garderobeløsninger i både Gentofte og Taastrup. Det er den efterspørgsel, vi nu imødekommer med etableringen på Vesterbrogade, siger Johan Laurell.

Starten på Ikea i København
Etableringen på Vesterbrogade markerer starten på Ikeas tilstedeværelse i København, og showroomet vil være åbent indtil det nye varehus på Kalvebod Brygge åbner. Der er endnu ikke sat dato på åbningen af varehuset på Kalvebod Brygge.

- Vi har fortsat ambitiøse planer for et varehus på Kalvebod Brygge. Det er en del af vores planer om at skabe et nyt Ikea, hvor vi er tættere på københavnerne og inspirerer dem til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme, siger Johan Laurell.

- Vi glæder os til at åbne dørene på Vesterbrogade 65 efter sommerferien og møde de mange københavnere og hjælpe dem med at finde inspirerende og bæredygtige boligindretningsløsninger, som er skræddersyet deres behov, slutter Johan Laurell.

Hos Ikea på Vesterbrogade vil det ikke være muligt at købe Ikea produkter som glas og porcelæn, lys og servietter eller håndklæder med hjem. Disse produkter kan som vanligt bestilles til levering.

Fakta: Ikea på Vesterbro
• Adresse: Vesterbrogade 65
• Størrelse: 500 m2
• Udstilling: Køkken og garderobeløsninger
• Fokus: Inspiration, rådgivning, planlægning og bestilling af køkken og garderobemøbler.
• Mulighed for bestilling af produkter fra Ikeas øvrige sortiment

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125