23948sdkhjf

Dansk køkkenfirma vil plante flag i Sverige

Nettoline, der er ejet af TCM Group, indleder samarbejde med en svensk køkkenkæde og åbner sin første butik under eget navn i Sydsverige.

Køkkenvirksomheden er allerede til stede på det svenske marked under andre mærker, men målet med butikken er at etablere Nettoline som brand samt at samle erfaring til åbning af yderligere butikker i det sydsvenske.

Valget af samarbejdspartner er faldet på KöksCentrum, som vil sælge Nettolines køkkener i deres fælles butik i Marberg.

Fra adm. direktør i Nettoline kommer baggrunden for beslutningen om at udbrede danske køkkener til vores svenske naboer.

Rammer nordisk behov
-Svenskerne har stærke traditioner inden for køkkenfremstilling. Jeg er dog overbevist om, at vi hos svenske og generelt hos nordiske forbrugere meget præcist rammer et behov i tiden for prisbillige og personlige køkkener, siger han i en pressemeddelse.

Både hos TCM Group og KöksCentrum er der begejstring over det nye samarbejde.

-Vi er glade for at indgå et samarbejde med en veletableret køkkenkæde i det sydvestlige Sverige, som giver et enestående afsæt for Nettolines svenske ekspansion, lyder det fra adm. direktør i TCM Group Ole Lund Andersen i pressemeddelsen.

Godt match af forretningskoncept
Fra adm. direktør i KöksCentrum, Bengt-Olof Denckert, lyder det samtidig om Nettoline:

-Konceptet passer til tiden og rammer perfekt ind i vores forretningsidé, som fra starten i 1970’erne har været at sælge kvalitetsprodukter til en god pris, siger Bengt-Olof Denckert.

Nettoline er et datterselskab i TCM Group, der fremstiller køkkener samt bad- og garderobeinventar på deres fabrik i Aulum i Vestjylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093