23948sdkhjf

Introducerer eldrevne varevogne

Som det første online supermarked i Danmark introducerer nemlig.com nu levering med 100 procent eldrevne varevogne. Det er første skridt i retningen mod en udskiftning af samtlige varevogne, der kører på fossile brændstoffer.
Når online-supermarkedet leverer dagligvarer og måltidskasser, så pryder nemlig.com logoet mange vogne på vejene i alle dele af landet, og nu sætter nemlig.com yderligere handling bag målsætningen om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked ved at sikre, at leveringen sker i 100 procent eldrevne varevogne.

Klimavenlig levering
Nemlig.com lancerer dette nye initiativ i samarbejde med Volkswagen Erhvervsbiler og flere af de selvstændige vognmænd, der bringer varerne ud til nemlig.coms kunder. Fredag d. 21. juni ruller den første el-varevogn ud over rampen fra onlinesupermarkedet og de næste 12 måneder er det målsætningen at komme op på 20 eldrevne varevogne via nemlig.coms samarbejdspartnere.

- Med introduktionen af eldrevne varevogne påbegynder vi rejsen hen imod en 100 procent klimavenlig levering af dagligvarer til vores kunder. Initiativet understøtter samtidig målsætningen om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked og FN’s verdensmål nr. 13 Klimaindsats, som er en af de verdensmål, nemlig.com har særlig fokus på, siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af nemlig.com.

Vil udskifte samtlige varevogne
De nye eldrevne varevogne vil i første omgang kun få tildelt ruter i København grundet deres korte rækkevidde. På sigt er det målsætningen, at nemlig.coms samarbejdspartnere kan erstatte deres eksisterende flåde af varevogne, som kører på fossile brændstoffer med de nye eldrevne varevogne i takt med, at de eldrevne varevogne kan køre længere og længere på en opladning.

- Vores målsætning er at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked. Allerede i dag har vi kun en tredjedel madspild i forhold til dagligvarebranchens gennemsnit, ligesom vi bruger væsentligt mindre energi og CO2 pr. omsætningskrone i forhold til de fysiske supermarkeder. Med introduktionen af eldrevne varevogne tager vi nu næste skridt i rejsen mod at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked, og målet er indenfor en kortere årrække at alle kundernes ordrer leveres af klimaneutrale varevogne, siger Stefan Plenge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127