23948sdkhjf

Åbner ny Garant-butik sammen

Møbel- og gulvbranchen kendte erhvervsfolk i Esbjerg, Willy Støckler og René Michelsen, slår sig sammen om en ny Garant-konceptbutik i Sædding.
Garant i Esbjerg rykker efter sommerferien fra sin nuværende beliggenhed ved siden af Ilva og Idémøbler i Stormgade til den store ejendom på hjørnet af Sædding Ringvej og Tarphagevej, hvor der etableres en helt ny konceptbutik.

Det sker, efter at to kendte konkurrenter i byen indenfor salg af gulve, gardiner og tæpper er gået sammen om ambitiøse planer, der skal øge den samlede markedsandel i landsdelen, skriver jv.dk.

Mangeårig erfaring
Willy Støckler, der i sin tid solgte et antal Idémøbler-butikker til en kapitalfond sammen med familien, har i en årrække stået i spidsen for selskabet Garant Støcbo Esbjerg A/ S, mens René Michelsen sammen med familien har været drevet Puma Tæpper Gulve og Gardiner siden midt 80erne.

Willy Støckler kommer ifølge jv.dk fremadrettet til at eje halvdelen af Puma, mens René Michelsen kommer til at eje 50 procent af Garant, som han samtidig bliver direktør og driftsansvarlig for.

- Det giver os nogle klare fordele på blandt andet indkøbssiden, og det giver os mulighed for at blive mere effektive og i sidste ende mere skarpe på prisen, siger René Michelsen til jv.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141