23948sdkhjf

Her er Lars Larsen Groups nye formand

Lars Larsen har fået konstateret leverkræft og træder derfor tilbage som bestyrelsesformand

Efter mere end 40 år i spidsen for Jysk og Lars Larsen Group har Lars Larsen valgt at træde tilbage som bestyrelsesformand med øjeblikkelig virkning.

Ny bestyrelsesformand er Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over, at Jacob har valgt at tage imod rollen som bestyrelsesformand og dermed videreføre Jysk og Lars Larsen Group som en familieejet virksomhed, siger Lars Larsen i en pressemeddelelse.

Jacob har været en del af virksomheden igennem mange år og har haft en central rolle i bestyrelserne i mange af selskaberne i Lars Larsen Group.

Træder tilbage på grund af kræftsygdom
Lars Larsen erkender, at skiftet i formandsstolen kommer tidligere end planlagt, hvilket skyldes, at han for kort tid siden fik konstateret leverkræft, som har spredt sig.

- Det er desværre en meget alvorlig diagnose, jeg har fået, og derfor vil jeg bruge min tid og mine kræfter på min familie. Derfor betyder det meget for mig, at den fremtidige ledelse af virksomheden er på plads, siger Lars Larsen.

Går ydmygt til opgaven
47-årige Jacob Brunsborg udtrykker først og fremmest sorg over omstændighederne for sin overtagelse af formandsposten, men understreger samtidig, at han ser frem til at arbejde videre med familievirksomheden.

- Min far har opbygget noget enestående, og han bliver umulig at erstatte. Men jeg og resten af familien går ydmygt til opgaven med at videreføre hans imponerende livsværk, siger Jacob Brunsborg.

Han understreger, at de enkelte virksomheder i Lars Larsen Group er kendetegnet ved stærke selvstændige ledelser, og derfor vil han også i første omgang koncentrere sig om familien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099