23948sdkhjf

Streetfood-marked er konkurs

Kun godt et år efter en succesrig åbning er Street Food Esbjerg gået konkurs. Madmarkedet, der var indrettet i en tidligere biograf i Esbjergs midtby, lukkede i torsdags.

Det fortæller TV Syd på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at konkursen skyldes for få gæster efter at nyhedens interesse havde lagt sig.

- Grunden til konkursen? Den er enkel. Manglende gæster. Vi havde regnet med 700-1.000 gæster om dagen. Det er ikke lykkedes, siger Søren Gaj Nielsen, direktør og ejer, til tv-stationen

I et opslag på Facebook uddyber han således:

- Det var en drøm at få Street Food-konceptet til Esbjerg. Desværre har det vist sig, at drømmen ikke holdt. Vi har alle arbejdet hårdt på at få det til at fungere samt forsøgt at tilpasse konceptet.

- Der har været arbejdet intenst på en genoprettelsesplan, men det er ikke lykkedes at rejse den nødvendige kapital til såvel at dække det underskud som vinteren gav eller nye tiltænkte tiltag.

Der var plads til 600 gæster i Street Food Esbjerg, som krævede en investering på cirka seks millioner kroner til ombygningen af den gamle biograf.

Ved åbningen var der 12 madboder at vælge imellem, mens der kun var otte tilbage ved konkursen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094