23948sdkhjf

Danskerne køber pool som aldrig før

Poolsalget er startet forrygende i 2019 ovenpå sidste års varme sommer, der medførte rekordsalg af pool og spabade.

Selvom sommerferien endnu ikke er startet, er der allerede meget travlt i poolbranchen.

Sidste års varme sommer og en øget købelyst har nemlig fået danskerne tidligt i badetøjet.

– Vi kan mærke, at folk har fået flere penge mellem hænderne og gerne vil bruge dem på lidt luksus og wellness til sig selv. Så vi forventer faktisk, at stigningen i salget af pool og spa fortsætter i 2019, da vi oplevede, at mange ikke nåede det sidste år – markedet kunne simpelthen ikke følge med efterspørgslen, fortæller indehaveren af PoolOasen.dk, Anja Bjørnsen, i en pressemeddelelse.

Der er en stor interesse for plastikbassiner, men plastikbassinerne har som udgangspunkt ingen pumpe og bare et lille papirfilter, der resulterer i dårlig rensning og en for lille cirkulation af vandet.

Derved risikerer man, at vandet oftere skal skiftes, eller at man skal bruge flere kemiske midler for at holde algerne væk og få det pæne vand tilbage.

– Sidste år oplevede vi jo, at vandværkerne løb tør for vand i løbet af sommeren på grund af havevanding og svømmebassiner. Men det behøver slet ikke ske. Faktisk er det mest økonomisk og miljøvenligt at bruge det samme vand hele året. Så slipper naturen også for tusindvis af kasserede plasticpools, siger Anja Bjørnsen, der anbefaler, at man køber en pool med renseanlæg. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078