23948sdkhjf

Cykeliværksættere sprinter sig til kometvækst og ny investor

Kapitalindsprøjtningen skal sikre flere unikke cykelprodukter fra professionelle hold.

De tre unge cykelnørder, der i 2016 stiftede virksomheden ProOwnedCycling, fik kort inden årsskiftet en varmende julegave i form af en ny investor, der har lagt knap en million kroner for 15 procent af virksomheden.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

ProOwnedCycling overtager og videresælger grej og tøj fra professionelle cykelhold.

Alt fra solbriller og strømper til komplette racercykler, der er svært for holdene at komme af med efter endt sæson – men nødvendigt på grund af udskiftning af sponsorer.

Kapitalindsprøjtningen skal gå til at købe nye varer og indgå aftaler med flere cykelhold.

Sideløbende kan ProOwnedCycling fremvise sit årsregnskab for 2018, der viser enomsætningsvækst på 1100 procent i forhold til året forinden.

Med fuld fart på væksten og markant større finansielle muskler er ambitionerne for 2019 store.

– Vi er ekstremt glade for at have fået en seriøs investor, der tror på og forstår vores forretningskonceptog os som personer. Det er tydeligt, at han vil være med på vores rejse og ikke bare lave exit igen om et par år. Nu har vi mulighed for at booste forretningen med flere produkter. Vi forventer derfor at firdoble omsætningen i dette år og etablere os mere fast i udlandet, begyndende i Tyskland, siger Casper Hillstrøm, der er marketingansvarlig og partner i ProOwnedCycling.

Virksomheden er stiftet med et internationalt fokus og har solgt produkter til kunder i 50 forskellige lande.

Blandt de tusindvis af produkter har ProOwnedCycling for eksempel den norske superrytter Edvald Boasson Hagens cykelfra sidste sæson til salg. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125