23948sdkhjf

30 Coop-butikker får solceller

I forbindelse med deres Energi2020 spareplan har Coop indgået en rammeaftale på at få udført 3,5 MWp solceller på 30 egne butikker med solcelleentreprenøren SolarFuture.

- Vi ser flere og flere liberale erhverv som efterspørger energibesparelser gennem solceller, og vi forventer en kraftig vækst indenfor solceller til erhvervsdrivende de kommende år i Danmark. Det er derfor positivt, at en stor toneangivende organisation som Coop har taget initiativet og vil være en frontløber på dette område, siger partner og direktør for SolarFuture, Mads Christensen, i en pressemeddelelse.

Rammeaftalen på 3,5 MWp består af 13.000 solcellepaneler, hvilket svarer til det årlige energiforbrug i godt 700 husstande. Butikkerne, som skal forsynes med solcellestrøm, ligger spredt i hele Danmark, og som udgangspunkt skal alle anlæggene være i drift ved udgangen af 2020.

- Coop har lavet et godt forarbejde for deres Energi2020 plan og har sat en ambitiøs tidsplan for udførelsen. Med denne kontrakt sammen med de mange andre ordrer, vi har i pipeline, er vores ordrebog godt fyldt for de næste 12 måneder, siger Mads Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187