23948sdkhjf

Mascha Vang står bag ny skokollektion

Den kendte fashion-influencer Mascha Vang har sammen med et nyt dansk skomærke designet sin egen skokollektion til Skoringens butikker

Influenceren, modellen og tøjdesigneren Mascha Vang kan nu føje endnu en titel til sin kreative karriere, når hun torsdag den 15. august lancerer sin nye skokollektion ’JoDis by Mascha Vang’. 

Kollektionen kommer eksklusivt til salg i Skoringens 114 butikker og webshop, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Kollektionen er resultatet af Mascha Vangs samarbejde med det nye danske skomærke Jodis.

- Jeg har altid drømt om at stå bag min egen skokollektion. Det rigtige fodtøj fuldender en kvindes look, uanset om det er til hverdag eller fest, og jeg vil gerne være garant for, at endnu flere får mulighed for at gå i moderigtige sko og støvler i en god kvalitet til en overkommelig pris, lyder det fra Mascha Vang.

Også hos Skoringen ser man frem til at kunne præsentere den nye kollektion for både eksisterende og nye kunder.

Det er første gang, kæden introducerer en skolinje, hvor der står en kendt dansk fashion influencer bag. 

- Kollektionen ’JoDis by Mascha Vang’ passer godt ind i vores eksisterende produktportefølje, hvor vi i dag tilbyder et bredt sortiment af mode- og mærkevaresko. Mascha Vang er jo inspirationskilde og trendsætter for rigtig mange danskere, og jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at hendes kollektion vil blive taget godt imod hos målgruppen. Vores kundesegment inden for damesko er rigtig stærkt, og vi glæder os til at kunne præsentere dem for de forskellige modeller. Samtidig regner vi også med, at den nye kollektion vil trække nye kunder til vores butikker og webshop, fortæller produktchef Heidi Holm Munk fra Skoringens kædekontor i Skødstrup nord for Aarhus.

Lanceringen af ’JoDis by Mascha Vang’ kollektionen markeres ved en større event i Skoringens butik på Fisketorvet i København torsdag d. 15. august kl. 16.00, hvor Mascha Vang selv er til stede og præsenterer kollektionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08