23948sdkhjf

Ansatte i sportskæde blev straffet med isvand midt om natten

Nordens største forhandler af skiudstyr og sportstøj sendte ansatte på "krigsskole", hvor de blev straffet med isvand og manglende måltider.

I juni kom den frem, at ledere i Nordens største forhandler af sportstøj og skiudstyr, XXL, har straffet butiksansatte med armbøjninger, hvis de for eksempel ikke nåede deres salgsmål. 

Nu skriver det norske medie E24 ifølge Finans, at virksomheden desuden har afholdt kurser i den norske ødemark, hvor ansatte også blev presset med grænseoverskridende straffe.

Lejren, som internt blev kaldt "Krigsskolen", har angiveligt været berygtet blandt de ansatte men ukendt uden for virksomheden. 

Tidligere ansatte hos XXL fortæller til det norske medie, at de blev vækket midt om natten og straffet med at få isvand hældt ud over sig. 

Desuden kunne taberne af diverse konkurrencer risikere at blive sendt ud i skoven om natten eller nægtet mad. 

XXL-koncernens direktør for træning og udvikling, Jon Harald Espolin Johnson, erkender, at kulturen i virksomheden har været grænseoverskridende. 

"Vi har nok været lidt for naive, både i vores møde med omverdenen og med, hvordan nogle ansatte kan opleve det. Og det må vi som ledere tage ansvaret for," siger han til E24.no.

XXl har omkring 60 varehuse i Norden og sælger til Danmark via nettet. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084