23948sdkhjf

Ny Invita-butik med central placering

Invita har fået endnu en butik. Henover sommeren har der været travlt med at gøre klar til åbningen den 5. august. Det skriver Bygma i en pressemeddelelse.

Butikken ligger i Kolding over for Kolding Storcenter og sortimentet omfatter køkken-, badeværelse og garderobe-elementer og henvender sig både til private, byggerier og licitationer.

Lars Thomsen, der er salgsdirektør i Invita Aabenraa, vil også stå for den daglige ledelse af den 400 kvm store butik i Kolding. Salgsdirektøren kunne for nylig fejre 25 års jubilæum i Invita Aabenraa, og foruden en baggrund som snedker og køkkenmontør, bringer han en stor passion for indretning og design med sig til Kolding.

- Vi ser området som attraktivt
Det er Bygma A/S, der ejer den nye butik, ligesom de også ejer Invita i Aabenraa.

- Vi åbner ny butik i Kolding, fordi vi ser området og kundegrundlaget som attraktivt, siger regionsdirektør Michael Madsen fra Bygma i pressemeddelsen.

- Det var bl.a. vigtigt for os at etablere os på en strategisk placering i byen; butikken ligger derfor centralt lige over for Kolding Storcenter, hvor den er både synlig og let at komme til og fra.

Foruden Lars Thomsen er der tre medarbejdere i butikken. De glæder sig til at hjælpe kunderne med at realisere deres indretningsdrømme, lyder det afslutningsvist.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078