23948sdkhjf

Nu åbner Søstrene Grene en webshop

- For os handler det om at imødekomme vores kunder, og den udvikling vi ser i samfundet, fortæller CEO Mikkel Grene.

Efter mange måneders tilløb og forberedelse kan Søstrene Grene nu løfte sløret for, at kæden befinder sig midt i en digital transformation, som blandet andet indebærer en ny digital infrastruktur, helt nyt systemlandskab, en ny hjemmeside med tilhørende webshop og mere personaliseret kommunikation.

Det fortæller CEO Mikkel Grene i en pressemeddelelse.

- Vi har modtaget rigtig mange henvendelser fra kunder, der har et ønske om at kunne se vores produktsortiment på vores hjemmeside og også have muligheden for at købe vores produkter online. Vi er enormt glade for, at vi nu kan imødekomme dette ønske. Vi ser derfor frem til at invitere ind i en ny, digital del af Søstrene Grenes univers, siger Mikkel Grene.

Anna og Claras verden har siden grundlæggelsen af Søstrene Grene i 1973 ellers kun været mulig at opleve i de fysiske butikker, som der i øjeblikket er flere end 240 af på verdensplan.

Men snart bliver det muligt for danske kunder, i første omgang, at gå på opdagelse i Søstrene Grenes sortiment online samt at handle hjemmefra og få søstrenes produkter leveret hjem til døren.

- For os handler det om at møde vores kunder, hvor de er, og at skabe værdi for dem, uanset om de besøger en Søstrene Grene-butik eller besøger det kommende online-univers. Den virkelighed, vi i dag lever i, er sådan, at vi alle sammenbruger mere tid online, så derfor er det også naturligt, at vi hos Søstrene Grene følger den udvikling, siger Mikkel Grene.

Webshop er en del af en større digital transformation
Den kommende webshop er et led i en større omnichannel strategi af den familieejede virksomhed.

Den digitale transformation betyder blandt andet en helt ny digital infrastruktur, systemlandskab, hjemmeside som snart går i luften, e-handel og endnu meredatadrevet og personaliseret kommunikation, der gør det muligt for Søstrene Grene at komme endnu tættere på kunderne og tilbyde dem mere målrettet og inspirerende content.

- Ambitionen med vores digitale transformation er, at vores digitale univers skal understøtte de fysiske butikker, og at begge dele skal bidrage til den hyggelige og unikke oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, siger Mikkel Grene.

Hvornår kæden åbner op for onlinehandel, kan Mikkel Grene på nuværende tidspunkt ikke udtale sig om.

Han understreger dog, at den kommende webshop ikke vil erstatte virksomhedens ambitioner for de fysiske butikker, som der fortsat åbnes flereaf. Til efteråret entrerer Søstrene Grene et nyt marked i form af Finland.

- Med denne digitale transformation udvider vi vores perspektiv og den service, vi kan tilbyde vores kunder. Vi bygger bro mellem vores fysiske butikker og en ny digital dimension af Søstrene Grene. De fysiske butikker er rygraden i vores virksomhed,og vores nye digitale strategi har ikke ændret vores ekspansionsplaner. Men i fremtiden ser vi frem til at kunne møde vores kunder på endnu flere platforme, end hvad vi kan i dag, siger Mikkel Grene.

Kommenter artiklen (1)

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205