23948sdkhjf

Medie: Coop planlagde storstilet samarbejde med elektronikkæde. Nu er planerne droppet

Kort tid inden offentliggørelsen af et stort samarbejde mellem Coop og elektronikkæden El-Salg, erfarer Børsen, at den danske detailgigant har aflyst planerne. 

I en fælles pressemeddelelse, som Børsen har modtaget, fortæller begge parter ellers, at de glæder sig og har store forventninger til samarbejdet, der på sigt skulle bringe El-Salgs butikker ud i en række Coop-butikker. 

Men nu få dage efter siger kædedirektør for SuperBrugsen, Jesper K. Andersen, at et sådan samarbejde aldrig har været planen. 

Han fortæller, at El-Salg har fået lov til at leje sig ind i SuperBrugsen i Skanderborg, men at det er tilfældigt, at det er blevet dem, og at der ligeså godt kunne være åbnet en legetøjsbutik. 

Jesper K. Andersen siger, at det hele beror på en fejl og en pressemeddelelse, der ikke skulle have været sendt ud. 

På samme måde afviser administrerende direktør for El-Salg Tomas Holm Hedehus, at et samarbejde skulle have været planen. 

Det gør han på trods af, at Børsen har undersøgt firmaets seneste regnskab, hvor der står, at kæden i 2019 forventer at indlede "et samarbejde med en større dansk detailkæde, og såfremt det falder ud som forventet, vil det generere væsentlig omsætning i de kommende år.'

Tomas Holm Hedehus vil ikke komme nærmere ind på, hvilken kæde der så er tale om. 

- Jeg kan hverken afvise eller bekræfte noget som helst. Vi har etableret en testbutik med Coop Danmark, og der er også andre muligheder for at etablere det her koncept, siger han til Børsen. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172