23948sdkhjf

Nyt showroom i Aarhus Havn vil aktivere sanserne

Først var der butikker, så kom pop-ups – nu har møbelvirksomheder gjort en dyd ud af at åbne showrooms, som for tiden popper op som paddehatte i en våd skovbund.

Et showroom er et lokale, hvor hovedpointen er at vise produkterne frem fra deres bedste side, hvor der ofte er benyttet regulære temaer. De giver også virksomheder mulighed for at samle flere brands under samme tag, og det er netop, hvad Four Design har gjort.

De åbner i slutningen af august et showroom på Balticagade på Aarhus Havn, hvor de udover deres egne produkter vil føre en række andre brands. Det skriver Four Design i en pressemeddelelse.

Vil aktivere sanserne
Det bliver i forbindelse med Aarhus Festuge, at Four Design åbner på endnu en adresse og der er ikke tale om et hvilket som helst showroom. Designfirmaet ønsker at aktivere flere sanser, så der både vil være noget for høre-, syns, smags- og følesansen.

Filosofien er, at indretning med udgangspunkt i sanserne skaber følelsesmæssig samhørighed mellem rummet og dem, der bruger det. De mener, at brandet på den måde gøres mere levende og involverende.

Four Design har en konkret designfilosofi, som de kalder FDA – funktion, design og aha. Det er funktionelt design og der skal være et element af ”aha”, noget overraskende.

Møbler til kontraktmarkedet
Udover deres egne møbler som f. eks. FourFold og FourLikes vil de fremvise produkter fra Akuart, Gabriel, On the Spot, Rockfon, Lintex og Rum, Lys & Lyd.

Showroomet ligger på Balticagade 15D i Aarhus Havn og de åbner den 30. august kl. 13.00.

Four Design A/S er en del af Ocee International Group Ltd. med Ocee Design Ltd. som søsterfirma i England. Begge virksomheder udvikler og producerer møbler til kontraktmarkedet – private og offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner og konferencecentre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094