23948sdkhjf

Lars Larsen er sovet stille ind

Dyne- og møbelgigantens stifter Lars Larsen er død tidlig morgen den 19. august. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse. 

Købmanden, som han blev kaldt af sine kolleger, er sovet stille ind i sit hjem ved Silkeborg med den nærmeste familie ved sin side. 

Han blev 71 år gammel og efterlader sig sin kone, Kristine, sine to børn og fire børnebørn. 

- Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand. Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk, siger Jacob Brunsborg i pressemeddelelsen, der i juni overtog posten som bestyrelsesformand i Lars Larsen Group efter sin far.

Stifteren, der var kendt af danskerne som Dyne-Larsen, nåede at opleve Jysks 40-årsdag. 2. april klippede han snoren til boligkædens første butik i Irland, som var det sidste, større marked uden en Jysk-butik. 

Han valgte, på grund af fremskreden leverkræft, at overdrage formandsposten for Lars Larsen Group til sin søn, Jacob Brunsborg.

Jan Bøgh fortsætter som administrerende direktør i Jysk. 

-Inden sin død var Lars Larsen med til at træffe beslutningen om at slå de to hidtidige dele af JYSK sammen til én organisation. Den vigtige opgave vil jeg fortsat gå til med al min energi, så vi inden for få år står med et samlet og endnu stærkere Jysk, som helt i Købmandens ånd kan sikre et godt tilbud til vores kunder i fremtiden, siger Jan Bøgh.

Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205