23948sdkhjf

Bytorv Horsens er solgt

De nye ejere vil gennemføre en omfattende modernisering og gøre centret til midtpunkt i byen.

Scandinavian Shopping Center Partners har sammen med private investorer "med stor erfaring og ekspertise inden for shoppingcenter-branchen" overtaget Bytorv Horsens fra Jyske Realkredit pr. 15. august.

Det skriver Scandinavian Shopping Center Partners i en pressemeddelelse. 

Købet er gennemført som en selskabshandel ved overtagelse af Bytorv Horsens ApS, der ejer Bytorv Horsens.

"Horsens er en by, som er kendetegnet ved at være i kraftig vækst både befolknings- og erhvervsmæssigt. Og med en unik placering centralt i Horsens midtby og gågademiljø, en god tilgængelighed og status som det eneste overdækkede shoppingcenter i byen, har Bytorv Horsens potentialet til at opnå en meget dominerende position i markedet," skriver virksomheden. 

Den nye ejer vil revitalisere centret både internt og eksternt.

Internt vil det ske igennem især en omfattende ombygning af centrets 1. sal, der vil tilføre centret 2-3 nye, store ankerkoncepter inden for blandt andet F&B og leisure, en markant udvidelse af den eksisterende ankerbutik Sport 24 samt flere andre tiltag i centrets stueplan.

Eksternt ønsker den nye ejerkreds at gennemføre en modernisering og fornyelse af centrets facader mod både gågaden og Løvenørnsgade.

Det er målet, at Bytorv Horsens med gennemførelsen af denne omfattende revitalisering vil indtage rollen som det dominerende omdrejningspunkt for detailhandlen i Horsens midtby.

SSCP vil få det overordnede ansvar for drift og management af centret.

SSCP blev etableret for ca. 2 år siden og har Skandinavien/Norden som sit markedsområde; i første omgang med fokus på det danske centermarked, men som senere også kan inkludere både det svenske, norske og eventuelt finske marked.

Selskabet forventer at initiere yderligere opkøb af centre i såvel Danmark som Sverige inden for de kommende år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095