23948sdkhjf

Ny herretøjsbutik åbner i Greve

Fredag den 30. august 2019 åbner den nye herretøsbutik Saxkjær & Aamann i Waves i Greve.

Læs også: Waves får flere vagter efter skud og røverier

Bag den står 27-årige Thobias Saxkjær, der har været selvstændig med butikken Marcus i Waves i to år. Han er nu gået sammen med Steffen Aamann om at åbne Saxkjær & Aamann.

- Vi glæder os til at åbne og drive butikken i Greves største shoppingcenter. Vi synes, at der har manglet et sted, hvor også store drenge i alle aldre kan få råd og vejledning til at finde det helt rigtige outfit. Vores ambition er at finde den gode, gamle service frem og gøre det til en behagelig oplevelse at finde de smarte jeans, det cool slips, den anvendelige taske, det rigtige jakkesæt og det gode sæt sko, der passer perfekt, udtaler Thobias Saxkjær med et stort smil.

Steffen Aamann på 34 år har arbejdet i herretøjsbranchen i 20 år. Han kaster sig for første gang ud som selvstændig og har lidt sommerfugle i maven ved tanken. Men han føler sig tryg ved at gøre det med Thobias, som han mødte !Solid Holbæk. Her blev Thobias lært op som ekspedient af Steffen. Siden har de to genoptaget forbindelsen i Waves, hvor Steffen har arbejdet i Tøjeksperten.

- Vi tror, det bliver en succes. For vi har hver vores spidskompetencer og supplerer hinanden rigtig godt, fortæller Steffen, og fortsætter:

- Jeg er god til drift og personale, og Thobias har styr på økonomi, kontrakter og indkøb.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078